Nytt namn, samma plats

Jag var riktigt exalterad när vi skulle flytta in på Infracity. Namnet kändes futuristiskt och spännande, liksom miljön. Efter att ha suttit här och arbetat några år har man bytt ägare flera gånger och därmed också namn till Bredden. Bredden?!! Extremt tråkigt namn i min mening. Hur som helst, i dagsläget jobbar jag för Volkswagen och trivs riktigt bra med det. Favoritbilen i sortimentet är nya Volkswagen T-Roc. En riktigt snygg bil i lagom storlek med hela 16 färgkombinationer! Jag har själv bokat en bil som väntas levereras om en månad. Sommarplanerna är spikade och jag kommer att åka på en roadtrip i Europa med start i Köpenhamn, Berlin, München och senare till Gardasjön som kommer att bli slutdestinationen. Se nedan ett klipp som visar hur den uppdaterade modellen ser ut! Ska bli så spännande att få ge sig ut på ett äventyr med T-Roc i sommar!